Podívejte se na toto temné sklepení, které se změnilo v světlý rodinný pokoj za pouhých 1000 dolarů

Máte temný a zastaralý sklep v domě? Poté, co jste viděli tento rozpočet člověka, můžete získat inspiraci, kterou potřebujete nakonec řešit.

Návrhář interiérů Michelle Gage a její manžel Alex úplně přeměnili suterén v jejich domě Havertown, Pennsylvania, a přeměnili jej v nádhernou a světlou rodinnou místnost.

Suterén makeover
Předtím: V suterénu byla zastaralá obložení z tmavého dřeva a ošklivá červená taška.S laskavým svolením Michelle Gage

Gage říká TODAY Home, že chce, aby prostor vypadal jako knihovna. Chcete-li to udělat, roztrhali některé obložení a nainstalovali vlastní knihovnu pro uložení televize a dalšího dekoru, což místě znamenalo nádherné ohnisko.

“Strávili jsme polovinu rozpočtu na vytvoření vlastní regálové jednotky a druhou polovinu na barvy a podlahy,” řekla.

Suterén makeover
Po: Knihovna na zakázku dává místu knihovnu vibrující dvojici.Kyle Born

Pro barvu zvolili bílou barvu, která “zesvětlela stěny,” dodal Gage. Pokud jde o původní podlahu, věděli, že se musí zbavit hrozivé červené dlaždice, která už byla. To však samo o sobě prokázalo velkou výzvu pro pár.

Vzhledem k tomu, že prostor má azbestovou dlažbu, která je škodlivá pro vytažení, nemohla vytáhnout podlahy. “Tak jsme našli řešení pro něco, co bychom mohli ležet na vrcholu,” vysvětlila.

Podlaha z umělého dřeva vypadá stejně jako skutečný styl z tvrdého dřeva, ale vyskočí na původní podlahu. “Vypadá opravdu skvěle a pracoval v našem rozpočtu.”

Suterén makeover
Faux dřevěné podlahy nahradily zastaralou červenou dlažbu.Kyle Born

Rozhodli se, že nebudou mít něco z předchozího nastavení: tmavé trámové paprsky, které Gage říká, že dávají charakter místnosti.

Celkový rozpočet na jejich make-up místností pro domácnost činil 1 000 USD, bez nábytku nebo příslušenství.

Suterén makeover
Pečlivě upravené příslušenství opouští regálovou jednotku tak, že vypadá naplněná, ale není příliš přeplněná.Kyle Born

Chcete-li jít s inspirací knihovny, šli s bohatou zelenou sametovou sekcí, která opravdu pohání domov.

Gageův trik pro udržení makeoveru jednoduché? “Nesnažili jsme se udělat příliš mnoho místnosti,” řekla. “Je to náš jediný televizní prostor a my jsme to nechali jen tak. Nesnažili jsme se z ní dělat televizní místnost / kancelář / pokoj pro hosty. “

Podívejte se na další z návrhů Gage na jejích stránkách michellegage.co.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 24

map